Особености при къртене на плочки

къртене на плочки особености

Често се налага да къртим плочки в кухнята или в банята. За хората това е един от най-трудните, най-досадните ремонти и точно той ги притеснява най-много. Както при къртенето на плочки, така и при повечето от дейностите, свързани с услугите: кърти, чисти, извозва, има горе-долу еднаква последователност и еднакви неща, на които трябва да се обърне внимание.

Как протича професионалното къртене на плочки?

Обикновено първата стъпка при професионално къртене на плочки е огледът на помещението – тогава се уточняват всички искания на клиента. След това се взимат мерки за сигурност на обекта. Работниците трябва да имат нужните познания относно водопроводната и електрическата инсталация, да ги обезвредят и изключат, за да запазят работната среда безопасна, преди да започнат да къртят плочките. Прави се прецизна, стриктна подготовка и план за действие, за да не изникнат непредвидени проблеми. След това се пристъпва към ремонтните дейности. В зависимост дали са повредени само няколко или трябва да се изкъртят всички плочки, къртенето може да се осъществи внимателно и постепенно с длето и чук – изцяло ръчно, може и да се кърти по-бързо с професионален къртач – изцяло машинно. Общо взето, къртенето на плочки е отговорна и трудна работа – то изисква внимание към специфичните детайли, сериозно отношение, концентрация и търпение. Не всеки човек може да се справи добре и не е желателно да се осъществява от човек, който няма опит.

Кого да повикаме за професионалното къртене на плочки?

Ако ви се налага къртене на плочки, ние можем да изкъртим всякакви видове плочки от всякакви повърхности. Независимо дали са по пода или по стените, в банята или в кухнята, дали са фаянс, гранитогрес, теракота – ние знаем как да се справим с всичко бързо и лесно. Имаме сериозен дългогодишен опит, умения, познания и съвременна професионална техника, за да свършим работата качествено и ефикасно. Ние сме внимателни и прецизни и по време на работния процес и се стараем да вдигаме възможно по-малко шум и прахоляк.

Освен, че можем умело и сръчно да къртим, ние предлагаме цялостния пакет от услуги: кърти, чисти, извозва. Почистваме, събираме, товарим и извозваме строителните отпадъци до най-близкото сметище, регламентирано специално за това.

Нашите услуги се предлагат на изгодни цени, за да е възможно всеки да успее да си ги позволи. Доверете ни се, за да не губите излишно време и усилия. Гарантираме ви, че ще останете доволни!