Почистване на дома вместо домакинята

почистване на дома вместо домакинята

С какво е свързано основно почистване на дома за една домакиня? Колко време може да й отнеме? Тези и други въпроси ще засегнем сега, както и ще потърсим начин за избягване на прекомерните усилия и време.

Основно почистване на дома ни  е тежко и уморително задължение, но дори и такова, ние не можем да го „прескочим“. Като се започне с трудоемкото пране на килимите, та се премине през досадното миене на прозорците – все тежки и непосилни за една жена дейности. Особено, ако живеете по високите етажи на блоковете. Дори и да се възползвате от фирма за пране на килими, те няма да дойдат у вас, за да разместят мебелите и да си го вземат сами, нали? Ще ви се наложи сама да направите всичко това – да го вдигнете, да го свалите до входа, да го качите в колата си и да им го закарате. А след ден-два да отидете да си го приберете.

Дори и да си наемете някой да ви почисти прозорците, това също няма да бъде без вашето участие. Няма да ви се наложи да висите като „планинар“ по тях, но пък ще ви се наложи да свалите пердетата си, да ги изперете и отново да ги закачите.

Колко време биха ви отнели тези наглед уж „лесни“ процедури?

Седмица, а понякога дори и повече. Зависи от уменията ви и от времето, с което разполагате през деня за това. А работещите домакини нямат много време. Прибират се уморени от дългия работен ден и трябва да продължат „втора смяна“ вкъщи.

Има ли начин да се избегне всичко това?

Има, разбира се. Наемете си фирма, която ще извърши основното почистване на дома ви. Какво може да ви предложи една почистваща  фирма:

  • екип от професионалисти, които ще се справят с вашите задължения само за няколко часа;
  • висококачествени професионални препарати;
  • почистване от А до Я.

Защо да избере нас?

Защото ние можем да ви предложим всичко това. Дългогодишният ни опит ни дава правото да се наречем „лидери“ в почистването. За нас качеството на предлаганите ни услуги и удовлетвореността на клиентите ни, са най-важни.