Течна гума – изолация за баня, тоалетна, кухня, покрив и много други

течна гума изолация и други

Заради своите многобройни предимства материалът течна гума е широко употребяван в сферата на строителството. Той се ползва и от нас, в качеството ни на майстори и монтажници. Когато желаем да постигнем максимално добро уплътнение на мивката и да не тече вода отстрани, прибягваме до течна гума. Когато правим ремонт на банята и тоалетната Ви, тя се очертава едно от най-добрите хидроизолационни решения. В големите вериги изобилства от марки, предназначени за различните видове облицовки и настилки. Достатъчно е да се консултирате с някой от персонала и той може да Ви насочи към най-подходящия вариант. Но помнете, че правилото цена-качество по изключение може да не сработи.

Ето защо най-доброто решение е да се консултирате с нас

Ние сме фирма, за която материали като течна гума са ежедневие. Работили сме и продължаваме да обслужваме различни обекти и нужди. На местата, където е задушно и влажно, трябва да бъдем по-внимателни. Съответно и използваната течна гума трябва да е от най-високо качество, за да предпазва стените и пода от влагата. И най-дребната пролука и недобре направено уплътнение може да съсипе всичко.

Но, слава богу, преобладаващата част от качествена течна гума не се нагъва, което възпрепятства и влагата.

Съществуват редица предимства, които превръщат течната гума в предпочитан материал

Главното е, че Ви осигурява гладък завършек, както и защита срещу UV-лъчите и влагата. Поради тази причина, ако сте предприели ремонт на тераси и открити пространства, точният избор ще бъде именно течна гума. Ще забравите за неравностите и напукванията, ще сте спокойни и при +80, и при -30 градуса. Битумните мембрани имат дълъг експлоатационен период и бавно остаряват.

Всичко това можете да си осигурите, без да се налага да търпите грозна картина. Една течна гума, поставена правилно, има красив и завършен вид. Но, разбира се, трябва да знаете как да я приложите. А ако не знаете, винаги можете да се допитате до нашата помощ. За комплексно обслужване можете да се поинтересувате и от възможни цени и отстъпки от общата сума. Това го правим, за да си бъдем двустранно полезни – ние на Вас, и Вие – като наши клиенти – на нас.

Изберете еластичната, водоустойчива, издръжлива и приятна на вид течна гума. Ако се колебаете между нея и друг материал, посъветвайте се. Ние ще Ви подпомогнем във вземането на правилно решение и ще направим възможното, за да спестите излишни разходи.